Behöver du hjälp med bilen?

Hej och god middag alla glada människor som har hittat hit in till bloggen idag också. Jag hoppas att ni mår bra allihopa och att vardagen går sin gilla gång så här efter alla storhelger. I alla fall så har jag kommit in i vardagens rutiner igen och det känns rätt så gott måste jag säga. Det här med bilar och verkstäder det är ett ämne som många är intresserade av. Navaskaukas, Darius är en bilverkstad för oss i Kinna, Skene eller Sätila. Nu tänker jag tala om för er att det är hit jag lämnar min bil när den krånglar. I alla fall så har det fungerat väldigt bra de gånger som jag har lämnat in bilen där, så jag är övertygad om att också ni kommer att bli nöjda om ni väljer att lämna er bil på denna verkstad. Med andra ord så vill jag tala om för er som söker efter en pålitlig och prisvärd bilverkstad att detta ställe finns. Att det här med bilar och verkstäder verkligen är på tapeten det har jag verkligen förstått efter att ha läst på era olika bloggar den senaste tiden, bästa läsare. 

Det är riktigt prisvärt att lämna sin bil till Navaskaukas, Darius i Sätila vilket är bra för det kan lätt bli stora hål i plånboken annars. Men i och med att jag lämnar bilen dit så behöver jag inte bekymra mig för att det ska bli helt tomt på kontot! De som jobbar där är kunniga och erfarna så jag tror inte det spelar någon roll vilken bil eller modell du har, de fixar det säkerligen oavsett. Vill du också ha mer än bara en verkstad? Här får du en riktigt bra relation som kan vara för längre eller kortare tid. Det är du som väljer, själv satsar jag långsiktigt!