Autolack i Gävle AB

Riktigt varmt välkomna in till min blogg även idag och jag hoppas verkligen att ni har det fint runtomkring i hem och stugor! Jag tycker ju om att blogga om allt möjligt så någon direkt röd tråd finns det inte, men det är helt okej ändå och idag tänker jag berätta om ett suveränt ställe för oss som är i behov av att laga plåtskador i Gävle eller i Sandviken. Stället som jag pratar om heter Autolack i Gävle och anledningen till att jag ville berätta om det här företaget till er, bästa läsare, det är för att det var till den här firman som jag lämnade in min bil när jag backat in i en refug och fick några mindre bucklor och skador på plåten på ena bakdörren. Det var helt otroligt att få tillbaka bilen för av skadan syntes det inte minsta lilla spår. Utan tvekan så var det billigt också!  

 

Därför tänkte jag passa på att tipsa er som läser, om att Autolack i Gävle är en riktigt bra firma för alla er som är i behov av någonting inom lackering eller plåtskador. Jag satt vid datorn och kunde inte låta bli att kika in på deras Facebooksida. Den var bra och där kan ni gå in om ni vill veta mer eller så kan ni besöka deras hemsida. Nu gäller det att se sig om ordentligt i fortsättningen när jag är ute och kör och det gäller givetvis er andra också. För det är riktigt irriterande att få skador på plåten för även en liten skada kostar pengar. Nu ska jag snart ge mig i väg till affären och handla inför helgen så med dessa ord avslutar jag min blogg för nu men lovar att skriva snart igen till er. Tack för att ni läste, alla underbara människor!